dom_hv

KARLOVAC – Tridesetak poslodavaca predstavit će se na današnjem Sajmu poslova, koji se u Karlovcu održava već petu godinu za redom.

I ove godine lokacija Sajma poslova je Dom oružanih snaga Zrinski, a osim što je nastojao osigurati sudjelovanje vodećih poslodavaca iz Karlovačke županije, karlovački Zavod za zapošljavanje, koji je organizator manifestacije, pobrinuo se da među izlagačima budu zastupljene sve djelatnosti, kako bi svi koji traže posao imali priliku predstaviti se potencijalnim poslodavcima.

Sajam je zamišljen kao cjelodnevna manifestacija, koja će trajati od 10 do 15 sati. Svečano otvorenje je u 11 sati, a u 11.15 počinje predavanje namijenjeno poslodavcima, na temu „Sredstva EU fondova – prilika za zapošljavanje i razvoj”. U 11.45 slijedi još jedno predavanje za poslodavce, čija su tema „Poticaji hrvatske Vlade za malo i srednje poduzetništvo “.

Za sve one koji traže posao, osim što će moći ostaviti svoje životopise na štandovima potencijalnih poslodavaca, posebno zanimljiva bit će radionica “Poslodavci savjetuju – kako se istaknuti među kandidatima za posao”, na kojoj će predstavnici Karlovačke pivovare, Adriadiesela, Alstoma i PPK posjetiteljima otkriti što oni kao poslodavci očekuju od kandidata za posao, koje su najčešće greške kandidata na razgovorima i kako ih izbjeći. Radionica počinje u 13 sati.

Kako bi na Sajam poslova mogli doći stanovnici cijele Karlovačke županije, za stanovnike okolnih gradova i općina osiguran je besplatan prijevoz.