ruza_hsp_1

KARLOVAC – Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević nije podržala skup europskih krajnjih desničara, kojeg je u središtu Zagreba prošlog vikenda pokušala organizirati Hrvatska čista stranka prava iz jednostavnog razloga što se radi o neonacistima i ljudima koji svojataju dio Hrvatske.

To je kazala predsjednica HSP-a doktor Ante Starčević i saborska zastupnica Ruža Tomašić na skupu održanom jučer u stranačkim prostorijama karlovačke podružnice stranke.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ruza_hsp_1.mp3}

Svatkome koji želi ugrabiti pet minuta slave na takav način, to mu se razbije o glavu. Sve što se dobije su loš rejting, loši epiteti i loš imidž, naglasila je Ruža Tomašić.

U nastavku skupa u Karlovcu Ruža Tomašić osvrnula se i na prva četiri mjeseca rada Vlade. Kazala je kako Kukuriku koalicija ne zna što treba raditi a njihov Plan 21 znači da svatko od njih treba zaposliti 21 prijatelja, rođaka ili stranačkog kolegu. To im dobro ide, ustvrdila je.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ruza_hsp_2.mp3}

Starćevićanci znaju da je narod sve siromašniji te da cijene svakodnevno rastu pa ih zanima kako ćemo živjeti. Posebno žele znati kako će u tome pomoći vladajući, kazala je Tomašić.

Zamjenik predsjednice stranke Ivan Tepeš pohvcalio se kako se u posljednje vrijeme članstvo HSP-a dr. Ante Starčević povećava. Prilaze nezavisni ali i oni koji su do nedavno bili članovima nekih drugih političkih stranaka. Širenje stranke je takozvani projekt Pravaški kišobran, naglasio je Tepeš i podsjetio kako je ova stranka jedina pravaška u palamentu. Priliv u stranku i na karlovačkom području je značajan pa je tako predstavljen i nezavisni vijećnik u Gradu Ogulinu Željko Bokulić koji je postao članom HSP dr. Ante Starčević.

ruza_hsp_2