KABA

Lucijanić: Želimo izdržati do kraja prvenstva

KARLOVAC – Nogometaši Karlovca sutra u Zagrebu igraju utakmicu 27. kola MAXtv Prve lige protiv Lokomotive. Uoči tog susreta trener karlovačkog prvoligaša Sanjin Lucijanić upoznao je sa stanjem momčadi. A ono nije dobro, rekao je na početku i dodao kako se nastoji izdržati do kraja prvenstva za što su ostala još četiri kola. Ujedno pohvaljuje igrače koji se trude unatoč teškoj i neizvjesnoj situaciji.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ka_lok_1.mp3}

Rezultat sutrašnje utakmice koja se igra na Maksimiru od 19 sati, nije najvažniji, poručuje Lucijanić. Odlazimo igrati, iako još uvijek sastavljamo momčad uglavnom od domaćih igrača. Zato ćemo se sutra, kao uostalom i na dva dosadašnja gostovanja u Osijeku i u Splitu, zatvorenije suprotstaviti Lokomotivi. No, situaciju dodatno otežavaju stanje u klubu, a iz kola u kolo imamo igrače koji ne mogu zaigrati što zbog ozljeda što zbog psihičkog stanja, pojasnio je trener Lucijanić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/ka_lok_2.mp3}

Iako još uvijek ne zna točan sastav koji bi sutra trebao istrčati protiv Lokomotive trener računa na Kalinića, Šimeka, Ljubovića, Anića, Jelavića, Sopčića, Krznarića, Rukavinu, Dedića, Bektašija i Jelića. Sutra će se znati da li će zbog ozljeda biti spremni Štefančić i Vrnoga, kazao je Lucijanić.