HSP dr A. Starčević u Ozlju i Žakanju

KARLOVAC – Što je do sada napravljeno pod geslom “Pravaški kišobran” novinarima su danas pojasnili čelnici HSP dr Ante Starčević za Karlovačku županiju. Koordinator stranke Željko Bokulić izvijestio je kako je nedavno održan izborni zbor stranke za grad Ozalj i Općinu Žakanje. Na tim područjima HSP koju vodi Danijel Srb više ne postoji, kazao je Bokulić. Time je ujedno HSP dr Ante Starčević postala parlamentarna stranka u Karlovačkoj županiji.


{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hsptisk_1.mp3}

Starčevićanci su tako u Gradu Ozlju dobili dva vijećnika te isto toliko u općinskom Vijeću Žakanja. Posebno su ponosni na Antona Radmana koji je do sada bio Županijski vijećnik HSP-a, a od sada je vijećnik starčevićanaca. Ovime završava jedno poglavlje HSP u Ozlju i Žakanju a uskoro i u cijeloj karlovačkoj županiji, pohvalio se Bokulić. Politika te stranke bila je kukavička i dodvoračka i to HDZ-u, kazao je Bokulić i dodao kako ovime ona završava.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/hsptisk_2.mp3}

Na tiskovnoj konferenciji izrečen je i podatak kako je HSP dr Ante Starčević sada bogatija za pedesetak novih članova upravo s područja Ozlja i Žakanja. Sada ih je na župniji oko 300. Ciljevi članstva ali i vodstva bit će još bolje organizirati se i pripremiti za predstojeće lokalne izbore.