vrtic_naslov_1

KARLOVAC – Likovnom kolonijom u vrtiću Dubovac danas su započeli Dani karlovačkih dječjih vrtića. Tijekom cijelog tjedna mališani će pokazati svoje likovne, sportske, glazbene i druge sposobnosti, a vrhunac proslave bit će Mala maturijada koja bi u četvrtak trebala biti održana u Šancu.

Nakon današnje likovne kolonije na kojoj su sudjelovali karlovački likovni umjetnici, Dani dječjih vrtića pod motom “Sretna djeca”, bit će nastavljeni poslijepodne u Promenadi, najavila je ravnateljica vrtića Marina Gojak.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/dani_vrtica_1.mp3}

Utorak je sportski dan, srijeda glazbeni dan, a u četvrtak bi se od vrtića trebali oprostiti predškolci. U petak će u vrtiću na Švarči biti održana biciklijada, te predavanja za roditelje.

A dok jedna generacija mališana odlazi iz vrtića, novi dolaze. Tako se za upis u karlovački vrtić ove godine prijavilo 401 dijete. Kako je kazala ravnateljica, najvjerojatnije će biti mjesta za sve one koji zadovoljavaju uvjete upisa.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/dani_vrtica_2.mp3}

Ravnateljica Gojak ističe da se do rujna još mnogo toga može promijeniti, te bi oni koji su još uvijek “ispod crte” na listi za upis u vrtić, ipak mogli naći mjesto za svoje dijete u jednom od devet karlovačkih vrtića.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/dani_vrtica_3.mp3}

Iz vrtića pozivaju roditelje na strpljenje, jer će u Dječjem vrtiću Karlovac pokušati sve da pronađu mjesto za svakog mališana koji se želi upisati u vrtić.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/vrtic/*{/rokbox}