KABA

Fizikalna medicina i rehabilitacija u Ozlju

OZALJ – U Domu zdravlja u Ozlju danas su otvorene novouređene i opremljene prostorije fizikalne medicine i rehabilitacije. Ove djelatnosti do sada nije bilo u Ozlju pa su pacijenti za ovu uslugu morali u Karlovac.

Ravnateljica Doma zdravlja u Ozlju Nada Diković kazala je prigodom otvorenja prostorija da dnevno na fizikalnu terapiju dolazi između 30 i 40 pacijenata, a među njima i oni koji nikada prije nisu bili niti na pregledu niti na liječenju.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nada_1.mp3}

Za pružanje usluge fizikalne medicine i rehabilitacije za sada je u ozaljskom Domu zdravlja jedan djelatnik a ujesen će biti zaposlen još jedan. Za uređenje postojećih prostorija i njihovo opremanje utrošeno je oko 220 tisuća kuna. A pacijenti dolaze sa cijelog područja Ozlja ali i Kamanja, Ribnika, Žakanja, Vivodine…

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/nada_2.mp3}

Djetanost fizikalne medicine i rehabilitacije u ozaljskom Domu zdravlja provodi se od 8. veljače, kazala je ravnateljica Doma Nada Diković. Otvorenju novouređenih prostorija koje je blagoslovio velečasni Josip Jakovčić nazočili su župan Ivan Vučić sa suradnicima, gradonačelnica Ozlja Biserka Vranić, ravnatelj karlovačke Opće bolnice Nedjeljko Strikić i drugi.

zdravlje_2