KABA

Već ovog vikenda uživajte u ljetu na Foginovom!

KARLOVAC – Službena sezona na Foginovom kupalištu, koje nosi titule prvog registriranog riječnog kupališta u Hrvatskoj, najboljeg kupališta prema odabiru kupača i najuređenijeg kupališta kontinentalne Hrvatske, bit će otvorena 16. lipnja i trajat će do 1. rujna.

No, već ove od nedjelje, 10. lipnja, Karlovčane na Foginovom očekuje prijenos prve utakmice koju će hrvatska reprezentacija na EURU 2012. zaigrati protiv Irske. Prijenos utakmica Karlovčani će na Foginovom kupalištu moći pratiti tijekom cijelog trajanja Europskog nogometnog prvenstva, a osim nogometa zabavljat će ih i lokalni bendovi.

Nakon službenog otvorenja kupališta sljedećeg vikenda, za posjetitelje će biti organizirana svakodnevna besplatna plesna i sportska animancija. Sve sadržaje vodit će stručni i osposobljeni voditelji, a građani će moći birati između zumba fitnessa, pilatesa, aerobika, aqua funa, ulične košarke, bočanja, šaha i škole plivanja.

21. i 22. lipnja bit će održan i Rock Korana Fest, na kojemu će uz lokalne bendove nastupiti poznata imena hrvatske rock scene LET 3 i Opća opasnost. Filmofile će pak najviše razvesliti Karlovačko riječno ljetno kino, koje će se ove godine održavati tijekom dva vikenda, od 29. lipnja do 1. srpnja te od 6. do 8. srpnja.

Detaljni raspored događanja možete pronaći na www.karlovac.hr te na Facebook profilu Foginovo Kupaliste Karlovac.

Jedno je sigurno, ljeto na Foginovom i ove godine nosi nam dobru zabavu!

fog3