KABA

Gotova sanacija krova u M. Vrhovca, uskoro uređenje krovova i u Marulićevoj

KARLOVAC – Radovi na zgradi u ulici Maksimilijana Vrhovca 21 uskoro bi trebali biti završeni. Sanaciju hidroizolacije ravnog krova izvela je tvrtka G.R.B. iz Karlovca, a vrijednost izvedenih radova je 72.600 kn, uz napomenu kako je jamstvo na izvedene radove 10 godina.

Tvrtka Inkasator, kao upravitelj zgrade, potpisao je i ugovor za sanaciju kosog krova na zgradi Marka Marulića 6 i 6a. Ukupno će biti sanirano 510 kvadrata kosog krova. Riječ je o radovima na demontaži postojećeg pokrova, demontaži starih letava, izravnanju krovne plohe, dobavi i postavi novih letvi, te pokrivanju novim crijepom. Također, bit će napravljena i djelomična izmjena dotrajale drvene nosive građe, te sanacija dimnjaka i dimnjačkih kapa.
Ukupna investicija za navedene radove iznosi 143.000 kn, a suvlasnici iz M. Marulića 6 financijsku su konstrukciju za radove na svojem dijelu krova djelomično zatvorili i kreditnim sredstvima.

Radovi će započeti kad to budu dopuštali vremenski uvjeti, a realizirat će ih Limarsko krovopokrivački obrt „Brodarić” iz Karlovca.

Ples