KABA

Iz članstva brisano 10, a primljeno 6 novih klubova i udruga

KARLOVAC – Predsjednik Karlovačke sportske zajednice Zdravko Marčetić zahvalio se članovima Skupštine ove asocijacije na dobroj suradnji u zadnje četiri godine te ujedno najavio kako se neće kandidirati na narednoj izbornoj skupštini. Potvrdio je to jučer na godišnjoj izvještajnoj sjednici Skupštine Zajednice.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/pac_1.mp3}

Iako su dobro radili i članovi Upravnog odbora i tajnik Tomislav Polić, najteže je bilo kucati na vrata gradonačelnika i tražiti sredstva kada se pripremao gradski proračun. Nastojali smo dobiti što više novca iz programa javnih potreba za sport i tu je gradonačelnik izlazio ususret, kazao je Marčetić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/pac_2.mp3}

A za sportske kolektive Karlovca u zadnjih godinu dana na raspolaganju je bilo nešto više od 5.149.000 kuna najvećim dijelom proračunskog novca. On je i podjeljen klubovima kojih je u Karlovačkoj sportskoj zajednici oko 140. Nažalost, ima i onih neaktivnih pa ih je iz članstva Zajednice jučer brisano njih deset jer u razdoblju od 2003. do 2007. godine nisu bili aktivni i nisu imali redovite godišnje skupštine. Istodobno, u članstvo je primljeno šest klubova i udruga – Pikado klub Queen, Planinarsko društvo Karlovačka zvijezda, Teniski klub invalida u kolicima Četiri rijeke, Inline hokej klub Karlovac, Pikado klub Breza i Udruga Brazilskog jiu jitsua.