dipl_1

 

KARLOVAC – Pošto su izvršili propisane obveze iz plana i programa studija, položili sve ispite te izradili i obranili diplomski rad, stotinu svršenih studenata karlovačkog Veleučilišta na današnjoj promociji zamolilo je prodekanicu Marinu Tevčić da ih promovira u akademska stručna zvanja za koja su se obrazovali.

 

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/diplomanti_1506_1.mp3}

Kako su diplomanti odradili sve obveze iz studija i položili sve ispite, završili su studije, pa ne postoje zapreke da se promoviraju u zvanja za koja su se školovali, kazala je na svečanosti promocije prodekanica Tevčić.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/diplomanti_1506_2.mp3}


Zahvaljujući uime dekana Branka Wasserbauera i svih profesora što su upravo ovo Veleučilište izabrali za nastavak školovanja, prodekanica za nastavu Marina Tevčić poručila je diplomantima da, iako su završili studije, obrazovanje nije gotovo. I dalje treba raditi na sebi.

{denvideo http://www.trend.com.hr/images/stories/audio/diplomanti_1506_3.mp3}

 

Današnju promociju svršenih studenata prehrambene tehnologije, lovstva i zaštite prirode, sigurnosti i zaštite, ugostiteljstva, mehatronike i sestrinstva pratili su i roditelji, rodbina i prijatelji dojučerašnjih studenata.

 

 

dipl_2dipl_3