skup_202_01

KARLOVAC – Udruga 202. brigade 6. topničko raketnog diviziona PZO danas je za predsjednika ponovo izabrala Emila Črnu. On će na toj funkciji, zajedno s dvoje dopredsjednika, Tamarom Perković i Darkom Juretićem, biti naredne četiri godine.

Govoreći članovima skupštine Emil Črne je kazao kako Udruga okuplja 103 člana s prosječnom starosnom dobi od 45 godina pa je to čini i jednom od najmlađih Udruga iz Domovinskog rata. Podsjetio je i na najvažnije projekte u proteklih godinu dana a najpoznatiji je “Branitelji za grad Karlovac” koji se od jučer ponovo provodi na Foginovom kupalištu. Tu članovi Udruge noću čuvaju kupalište od mogućih devastacija. Udruga je potpisala i više ugovora o suradnji s karlovačkim tvrtkama te s nekoliko osiguravateljskih kuća kako bi članovi imali popuste na usluge. Črne je najavio i skorašnje potpsivanje ugovora s Jadrolinijom čime bi svi članovi Udruge 202. brigade koji redovito plaćaju članarinu, na trajektnim, katamaranskim i brodskim linijama ostvarivali 50 posto popusta na cijenu vozne karte.

Na kraju Skupštine podjeljene su zahvalnice koje su zaslužili članovi Udruge Ivica Rahan i Damir Gerovac, karlovački gradonačelnik Damir Jelić i Grad Karlovac.

Nakon skupštine koja je održana u Hrnetiću uz rijeku Kupu, nastavljeno je sada već tradicionalno druženje članova Udruge, njihovih obitelji i prijatelja te gostiju iz raznih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

skup_202_02