Jiri Tomasek predsjednik NK Karlovca

KARLOVAC – Jiri Tomasek, predsjednik češke tvrtke Gurman jučer kasno poslijepodne na skupštini Nogometnog kluba Karlovac izabran je za njegovog predsjednika. Skupštinari su izabrali i novi Upravni odbor kojega sada čini sedam članova. Uz predsjednika Tomaseka u njemu su dopredsjednici Milan Kozicek i Željko Čiček te članovi Fran Renko, Miroslav Mišić, Ivica Palčić i Nenad Adler. Novi direktor kluba je Branko Tušek a sportski direktor Fabijan Komljenović.

“Došli smo ovdje raditi i znamo da taj put neće biti ni jednostavan ni kratak. Osjećam da smo svi spremni i to je sve što trenutno možemo obećati” – poručio je u svom prvom obraćanju novinarima novi predsjednik NK Karlovca Jiri Tomasek.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/gurman_1.mp3}

Uime novog rukovodstva NK Karlovac njegov direktor Branko Tušek je poručio kako je klub pokrenut ih agonije i teškog stanja. Taj klub, sa 93 godine starosti, treba vratiti na one staze na kojima je bio. To je odgovornost i obveza ovog vodstva kluba. Cilj je vratiti ga u Prvu ligu.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/gurman_2.mp3}

U klubu je pokrenut proces pretvorbe koji će trajati oko godinu dana, a novo vodstvo će, u suradnji s Gradom, nastojati sanirati dugove kluba za mjesec dana.

Strategija sportskog rada bazirat će se na Omladinskoj školi i radu s mladima, kazao je novi sportski direktor Fabijan Komljenović. Namjera je proizvoditi mlade nogometaše koje će biti moguće plasirati na europsko tržište. Popunit će se i igrački kadar prvog sastava.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/gurman_3.mp3}

Dosadašnji sportski direktor NK Karlovca Zoran Rodić imenovan je voditeljem Omladinske škole dok će Miroslav Mišić brinuti o stadionu. Saša Pavletić ostao je tajnik kluba.

nk_novi_2

Jiri Tomasek, Branko Tušek i Fabijan Komljenović