KABA

Krvava drama na Orlovcu; u pucnjavi ozlijeđene tri osobe

KARLOVAC – Više osoba ozlijeđeno je u tučnjavi i pucnjavi do koje je došlo danas oko podneva u naselju Orlovac. Prema prvim infomacijama, radi se o još jednom sukobu karlovačkih Roma. Više o novom krvavom obračunu, u kojemu, koliko je za sada poznato, ipak nema smrtno stradalih, ispričala nam je glasnovogovornica PU karlovačke Tamara Grčić.

– U 11.51 sati zaprimljena je dojava o tučnjavi i pucnjavi u naselju Orlovac. Prema prvim saznanjima, tri osobe su ozlijeđene i njima je pružena liječnička pomoć. Na mjesto događaja upućene su sve raspoložive policijske ophodnje u cilju osiguranja mjesta događanja i naravno vršenja očevida. Tek po završetku očevida znat ćemo podrobnije informacije o okolnostima ovog događaja – kazala je Grčić.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/orlovac.mp3}

Podsjetimo, u listopadu 2010. godine na parkiralištu jednog karlovačkog trgovačkog centra također je došlo do sličnog oružanog sukoba romskih obitelji iz ovog naselja, u kojemu je ubijena jedna, a ozlijeđene su bile dvije osobe. U tom su obračunu sudjelovale obitelji Velić i Hudorović, a premda se Velići spominju i kao akteri današnje krvave drame na Orlovcu, slučajevi navodno nisu povezani.

omicron