Na Danima piva i ove godine zabavnjaci i tamburaši, ali i rockeri i klape

KARLOVAC – Poznati su izvođači koji će nastupiti na ovogodišnjim, 26. Karlovačkim danima piva, koji će se ove godine održavati od 24. kolovoza do 2. rujna.

Za posjetitelje će ove godine biti organiziran šarolik glazbeni program koji će obuhvatiti različite glazbene ukuse, pa će zadovoljni biti ljubitelji zabavne glazbe i tamburaških sastava, ali i rocka i klapskih pjesama.

Na centralnoj pozornici nastupaju, naime, Prljavo kazalište, Gustafi, Kočani orkestar i Luka Nižetić, Zabranjeno pušenje, Goran Bare i Majke, Tomislav Radić i klapa Intrade, Gazde i Živa legenda, Slavonia bend i Mladen Grdović.

Osim glavnih izvođača na centralnoj pozornici 26. Karlovačkih dana piva nastupiti će i brojna kulturno umjetnička društva s područja Karlovačke županije, ali i gosti iz zemlje i inozemstva, te naravno – lokalni karlovački bendovi koji će se pobrinuti da dobra atmosfera svakog dana potraje do samog kraja radnog vremena.

Ponovimo još jednom i da je javni poziv za zakup prostora na ovogodišnjim Karlovačkim danima piva otvoren još samo do sutra, 20. srpnja, pa sve koji žele sudjelovati na manifestaciji podsjećamo da se pošalju svoje ponude ukoliko to do sada nisu učinili. Ponude se dostavljaju u Mladost, a tekst javnog poziva nalazi se na web stranici karlovačke Turističke zajednice i web stranici Grada Karlovca.