KABA

Na Foginovom u kolovozu elektronika, Furešti, izbor Miss i rock bendovi

KARLOVAC – I kolovoz donosi atraktivni program na Foginovom kupalištu, točnije u caffe baru “Srće”.

Osim svakodnevnog animacijskog programa, ovog vikenda Udruga mladih Poluga organizira elektronički party povodom Međunarodnog dana mladih. U subotu, 11. kolovoza, nastupaju DJ-i Lokalne elektroničke defenzive (LED) Kodin i Dots. Početak je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Vikend nakon toga, u petak, 17. kolovoza, u 19 sati, nastupa karlovačka klapa “Furešti”, a u subotu, 18. kolovoza, s početkom u 12 sati bit će održan vaterpolo turnir. Istoga dana u 16 sati Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb održat će prezentaciju i mini turnir rukometa u pijesku. U 17 sati počinje izbor za Miss i Mistera kupališta, na koji se mogu prijaviti svi stariji od 17. godina. Zanimljivo je da će natjecateljice i natjecatelje bodriti ekipa Večernje škole na čelu s popularnim Antimonom, koji će voditi program izbora. Nakon izbora najljepših kupača i kupačica, večer je rezervirana za nastup bendova “Opsajd” i “Šafl”.

Posljednje dane ovogodišnje kupališne sezone obilježit će također dobra glazba.
U sklopu festivala “uROCKajmo Foginovo”, koji će trajati od petka, 24. kolovoza, do nedjelje, 2. rujna, na Foginovom kupalištu svakodnevno će nastupati rock bendovi: “Kontrola zvuka”, “Šafl”, “Deph”, “Ignor”, “Opsajd”, “Dukes of Hazzard”, “Heavy grace blues bend”, “Full Monty”, “Udriground” te “Dado i kajdanke”. Svi koncerti počinjat će u 20.30 sati, a organizator je udruga “Kajda”.