gim_selce

  • August 9, 2012
  • Admin
  • 0

SELCE, KARLOVAC – Karlovački gimnastičari vratili su se s priprema i seminara u Selcu.

Ljetni gimnastički kamp u Hostelu Karlovac u Selcu, u sklopu kojeg su bile pripreme i seminar, obišlo je ukupno oko 250 gimnastičara i gimnastičkih djelatnika. Najbrojniji su bili gimnastičari iz Karlovca, ali tu su bili i gimnastičari iz Duge Rese, Rijeke, Kaštela, Sinja, Solina, Šibenika, Varaždina, Samobora, Zagreba, Požege, Dubrovnika, Čakovca i Petrinje. Trenerski seminar pohađalo je 20-tak trenera popularne gimnastike, a predavači su bili sveučilišni profesori i istaknuti gimnastički stručnjaci.

Izvršni organizator kampa i seminara bio je GK Sokol Karlovac, a potporu su dali i Hrvatski gimnastički savez i Hrvatska olimpijska akademija. Sudionike kampa obišao je i predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec koji je najavio potporu ovakvom doprinosu gimnastici i za narednu godinu. Karlovčani su pak i za 2013. godinu najavili Ljetni kamp, koji bi trebao započeti 27. srpnja i trajati do 10. kolovoza.

Od danas kreću treninzi u Karlovcu. Ujedno iz GK Sokol pozivaju sve zainteresirane za upis da se jave s početkom školske godine i to svaki dan od 18 do 21 sat.