Na Danima piva i ove godine Festivalsko pivo

KARLOVAC – Uz već tradicionalnu ponudu na Karlovačkim danima piva, sve posjetitelje ove godine očekuju i neki noviteti. Osim Festivalskog piva koje ćete moći kušati ukoliko posjetite Sportsko rekracijski centar Korana, gdje 24. kolovoza počinje teći peta karlovačka rijeka, ove godine očekuju vas iznenađenja i u gastronomskoj ponudi.

Karlovačka pivovara tako će posjetiteljima u svom šatoru ponuditi jela iz pet regija – po dva dana moći ćete kušati tradicionalna nacionalna jela iz Slavonije, Zagorja, Dubrovnika, Istre, te Dalmacije. Osim toga u zabavnom dijelu programa za posjetitelje su pripremljena brojna iznenađenja. O tome je više rekao predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gershbacher.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/fest_1.mp3}

Uz lokalne bendove i DJ-e za dobru atmosferu prve večeri pobrinut će se popularna Indira iz Colonie, no uz dobru zabavu potrebno je i odgovorno konzumiranje alkohola. Stoga je i ove godine organiziran poseban prijevoz za posjetitelje iz Zagreba, ali i okolice Karlovca.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/fest_2.mp3}

Festivalsko pivo prošle je godine ostvarilo dobar uspjeh i svidjelo se potrošačima, rekao je direktor Sektora lanca opskrbe Karlovačke pivovare Zvonimir Nemet.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/fest_3.mp3}

Cijena piva još nije definirana, no vjerojatno će se kretati u prošlogodišnjem rangu i biti nešto više od 10 kuna.