KABA

Izložba o 40 godina Turističke zajednice

KARLOVAC – Nakon što je sredinom rujna zatvorena izložba “Karlovačka peta rijeka” koja je bila posvećena dosadašnjim manifestacijama Dana piva, organizator, Turistička zajednica Grada Karlovca otpočela je vraćanjem plakata, fotografija, dokumenata i predmeta kao i video materijala koje su ustupili brojni pojedinci i tvrtke. 

Iako je ovo bila prva izložba vezana uz 26 godina organiziranja pivske manifestacije u Karlovcu, Turistčka zajednica grada zadovoljna je njezinom pripremom i održavanjem. To je dobra osnova za slične buduće izložbe, kaže direktorica Turističke zajednice Karlovca Tihana Bakarić. Vjeruje da će iduće godine uspjeti prirediti izložbu karikatura vezanu uz pivo.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/izlozba_1010_1.mp3}

I dok je jedna izložba završila, nova je postavljena u istom prostoru Turističke zajednice Karlovca na Zrinskom trgu. Ona podsjeća na proteklih 40 godina nekadašnjeg Turističkog društva a danas Turističke zajednice.

{denvideo https://www.trend.com.hr/images/stories/audio/izlozba_1010_2.mp3}

O proteklih 40 godina Turističkog društva u Karlovcu govore stari albumi s fotografijama, novinski članci, plakati i drugi izlošci.