KABA

Sportski vikend

KARLOVAC – Pred ljubiteljima sporta još je jedan bogat vikend.

Rukomet: U jedanaestom kolu Premijer lige rukometaši Karlovc sutra dočekuju riječki Zamet. Susret se igra u Sportskoj dvorani na Rakovcu od 18 sati.

Košarka: “Šanac Karlovac” sutra igra u gostima kod Zrinjevca. Utakmica sedmog kola A-2 košarkaške lige centar počinje u 19 sati.

Kuglanje: Kuglačice “Karlovca” sutra u sedmom kolu Druge lige centar na kuglani Doma OS Zrinski dočekujui sastav Gojla iz Kutine. Utakmica je od 13 i 30.

U drugoj ligi zapad sutra i u nedjelju igra se šesto kolo. U subotu od 17 sati u Domu OS Zrinski Mostanje dočekuje Rječinu, a u isto vrijeme Amater gostuje u Ogulinu kod Kleka. U nedjelju od 10 sati Željezničar u Domu OS Zrinski igra protiv Skrada.

U trećoj kuglačkoj ligi zapad za područje Karlovca i Gorskog kotara sutra se igra šesto kolo. Kupa iz Ozlja na kuglani Azelija od 17 sati igra protiv karlovačke Mantinele, a Mladost iz Delnica od 16 sati dočekuje Staru Hižu. Momčad Duge Rese u ovom je kolu slobodna.

Nogomet: U subotu i nedjelju na rasporedu su utakmice 13. kola Prve županijske lige za seniore. Parovi: subota 13,30 sati Karlovac 1919 – Duga Resa 1929, nedjelja 13,30 sati Vatrogasac – Zrinski Ozalj, Slunj – Draganić, Mostanje Auto lim lak – Vrlovka, Dobra (SP) – Korana, Mladost Rečica – Ogulin i Croatia ´78 – Ilovac.