KABA

Srećko Šestan preuzeo funkciju ravnatelja Zorin doma

KARLOVAC – Gradsko kazalište Zorin dom ima novog ravnatelja. Srećko Šestan preuzeo je prošli tjedan ravnateljsku funkciju, a u novi posao krenuo je, kaže, sa mnogo energije i poleta. Zadovoljan je ekipom koja je trenutno okupljena oko Zorin doma, te ističe da se radi isključivo u zaljubljenicima u kazalište, poput njega.

Karlovčanima obećaje mnogo dobrih programa, a kroz godinu – dvije i pokretanje lutkarskog studija, uz već postojeće pjevačko društvo, te baletni i dramski studio. Nastavnicima i učiteljima osnovnih i srednjih škola biti će ponuđeni edukativni programi.

Rad Zorin doma bazirat će se na vlastitoj profesionalnoj produkciji, te suradnji sa sličnim kazalištima u Hrvatskoj. Prednost imaju domaći tekstovi i mladi neafirmirani glumci u statusu slobodnih umjetnika, kaže Šestan.

Preostaje nam samo vidjeti hoće li novi ravnatelj, nakon svih negativnih događanja koja su Zorin dom pratila posljednjih godina uspjeti u svome naumu i realizirati projekte, u koje kako sam kaže ulazi sa puno entuzijazma i želje.

omicron