KABA

Sportski vikend

KARLOVAC – Pred ljubiteljima sporta još je jedan bogat sportski vikend. Evo najava:

Rukomet: U dvanaestom kolu Premijer lige rukometaši Karlovc sutra dočekuju sastav Vidovec-Biosa. Susret se igra u Sportskoj dvorani na Rakovcu od 18 sati.

Košarka: “Šanac Karlovac” sutra u dvorani na Rakovcu dočekuje zagrebački Kaptol. Utakmica sedmog kola A-2 lige Centar počinje u 20 sati.

Kuglanje: Kuglačice “Karlovca” sutra u osmom kolu Druge lige centar na kuglani Doma Zrinski dočekuju sastav Jedinstva. Utakmica je od 13 i 30.

U drugoj ligi zapad – jug za žene sutra je na rasporedu četvrto kolo. Karlovačka Mantinela u gostima je kod Vrbovskog. Utakmica je od 13 sati. U Drugoj ligi zapad za muške sutra se igra sedmo kolo. Od 17 sati Mostanje igra u Skradu protiv istoimenog domaćeg sastava, a Amater u Domu Zrinski dočekuje sastav Velebita II. Pola sata kasnije na Plitvicama igraju Plitvice i Željezničar.

U trećoj kuglačkoj ligi zapad za područje Karlovca i Gorskog kotara šesto kolo igra se sutra i u nedjelju. U subotu u Domu Zrinski karlovačka Mantinela od 9 sati dočekuje Mladost, dok je Kupa iz Ozlja u gostima kod Kamačnika. Igra se od 17 sati.

U nedjelju u Domu Zrinski od 10 sati igraju Duga Resa i Goranka II, a od 14 sati Stara Hiža ugošćuje Policajca.

Tae kwondo: U Karlovcu će sutra biti Prvo studentsko prvenstvo Hrvatske u Tae kwondou koje klub Karlovac organizira u suradnji s Veleučilištem a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Svečano otvorenje natjecanje je u 9 sati.

Istog dana sportaši Tae kwondo kluba Karlovac nastupit će i na turnirima u Zelini i u Vukovaru, a u nedjelju i u Italiji.

 

Ples