KABA

Vučić najavio suradnju s nekim iz Kukuriku koalicije

KARLOVAC – Dobra dosadašnja suradnja HDZ-a i HSS-a na gradskoj i županijskoj razini potvrđena je potpisivanjem Sporazuma o političkoj suradnji. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je, kako će ovaj dobar primjer na lokalnoj razini uskoro biti potvrđen i potpisivanjem sporazuma na državnoj razini.

Već nešto manje od 4 godine dobre suradnje HDZ-a i HSS-a, koja je prošla bez većih trzavica, a u cilju daljeg gospodarskog, socijalnog i kulturnog napretka okrunjeno je ovim sporazumom, koji je prirodan slijed, istaknule su obje strane.

Imedika

O dosadašnjoj suradnji riječi hvale imaju i na županijskom nivou. Bez prijepora, unatoč nekim različitim mišljenjima dogovorima se sve rješavalo. Ali ovim potpisivanjem sporazuma koalicijski partneri nisu konačni, naime pregovori sa ostalim strankama su u tijeku. Predsjednik ŽO HDZ-a Karlovačke županije Ivan Vučić najavio je kako će se u koaliciji naći i neki od dosadašnjih članova Kukuriku koalicije. Iako nije htio otkriti o kome se radi, rekao je kako nije SDP.

Prema predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku državna vlast je nesposobna i vodi nas u krivom smjeru, sve više Hrvata živi u siromaštvu, a ova koalicija stavit će interes hrvatskog naroda ispred interesa stranaka, kaže Karamarko.

sporazum_hdz_hss_2

Ples