KABA

Uspješni sportaši

SZEGED – S dvije zlatne te po jednom srebrnom i brončanom medaljom vratili su se iz Mađarske članovi Kick boxing Cicvara Teama. Na međunarodnom natjecanju u Szegedu Lucija Cicvara i Evita Lara Brkić bile su zlatne, Lara Despot srebrna a Mihael Javorović brončani. Nastupili su još i mlađi kadeti Lukas Jurašić, Valentino Žunac i Mihael Žgela, ali su svi poraženi u kvalifikacijama. Naredne subote u Osijeku se održava Croatia Open, naše najveće međunarodno natjecanje na kojem se očekuje više od 600 natjecatelja iz više država. Cicvara Team očekuje da će ponoviti titulu najboljeg kluba koju je osvojio prošle godine na Croatia Openu kada je, u ukupnom poretku, pobijedio i najpoznatiji svjetski point fighting klub – Kiraly team iz Budimpešte.

KARLOVAC – Zbog sniježnih padalina dosta sportskih zbivanja najavljenih za minuli vikend odgođeno je. Tako rukometaši “Karlovca” nisu u subotu putovali u Bjelovar na utakmicu četrnaestog kola Premijer lige kod momčadi “Bjelovara”. Ipak igralo se jučer a domaćini su bili bolji sa 33:22. Do Splita nisu mogli niti karlovački odbojkaši koji su trebali u desetom kolu Prve A lige igrati protiv “Splita”.

S vremenom nisu imali sreće niti neki kuglački klubovi. U Drugoj ligi zapad za muške karlovačko Mostanje poraženo je sa 6:2 u gostima kod Plitvica, dok su susreti Amater – Skrad, Mlaka – Željezničar i Rječina – Klek odgođeni.

U Drugoj lige zapad – jug za žene kuglačice Ogulina sa 5:3 savladale su u gostima Vrbovsko, kuglačice karlovačke Mantinele izgubile su na domaćoj kuglani od Goranina iz Delnica 6:2, dok je susret između ogulinskog Policajca i Kupe iz Ozlja odgođen.

U Trećoj ligi zapad za područje Karlovca i Gorskog kotara kuglači karlovačke Mantinele poraženi su na svojoj kuglani od Goranke sa 2:6, dok je Duga Resa kao domaćin izgubila od ozaljske Kupe sa 7:1. Momčad Stare Hiže bila je u ovom devetom kolu slobodna.

DUGA RESA – U organizaciji Tae kwondo kluba Duga Resa priređen je tradicionalni Deseti Tae kwondo turnir za mlađe kadete i kadetkinje, te kadete i kadetkinje. Tae kwondo klub Karlovac polučio je dobre rezultate. Prvo mjesto i ujedno titulu najuspješnijeg ponio je Hrvoje Grčić, a prvi su u svojim kategorijama bili i Luka Magdić, Dora Beronić, Mihovil Šavor Radičević i Danijel Magdić. Mladi kadeti kluba ekipno su prvi, a kadetkinje treće. U ukupnom poretku Karlovac je osvojio treće mjesto. 

omicron