KABA

Stiže dio novca za programe Europske unije

KARLOVAC – U prostoru Razvojne agencije Karlovačke županije KARLA, danas su predstavljeni rezultati Potprograma “Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima” u okviru Programa “Pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova EU u 2012. godini”. Ujedno su potpisani ugovori s korisnicima kojima je odobreno sufinanciranje po ovom potprogramu.

Imedika

Ugovor je potpisao gradonačelnik Slunja Ivan Bogović za projekt Turistička šetnica u vodeničarskom naselju rastoke u iznosu od 193.750 kuna. Općina Barilović za prjekt Izgradnja kanalizacije u naselju Mejaško selo -Malići dobila je 130.312,50 kuna, dok je grad Ozalj za projekt Šetnica Slava Raškaj dobio 130.000 kuna. Projekt općine Lasinja Sustav odvodnje naselja Lasinja dobio je 167.034 kuna.

Razvojna agencija Karla ovime je ostvarila još jednu uspješnu suradnju s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije u potprogramu II, kazao je direktor Viktor Šegrt danas predstavljajući medijama pripremu lokalnih projekata na potpomognutim područjima.

Ples