Mladež HDZ-a o svojim aktivnostima

KARLOVAC – Akcije Pružimo im ruku, Uskršnja akcija pomoći potrebitima, te nastavak aktivnosti oko vojarne Luščić – Jamadol bile su teme konferencije za novinare Gradskog ogranka mladeži HDZ-a. 300-injak članova aktivno je i kroz razne akcije žele pomoći sugrađanima, rečeno je između ostalog na presici.

Mladež HDZ-a grada Karlovca organizirala je prije 4 mjeseca akciju potpisivanja peticije pod nazivom 6 do 12 za vojarnu Luščić – Jamadol, za stavljanje u funkciju ove vojarne koja je pod upravljanjem Agencije za upravljanje državnom imovinom. Priupljeno je više od 1500 potpisa,a peticija je predana gradonačelniku koji je istu prosljedio Agenciji Audio. Mladež HDZ-a poziva građane Karlovca da pošalju svoje zahtjeve agenciji kako bi oni ozbiljno pristupili rješavanju ovog problema. E-mail adrese Agencije su: ravnatelj@audio.hr, info@audio.hr te press@audio.hr

Mladež HDZ-a pokrenula je akciju pod nazivom Pružimo im ruku kako bi olakšali život građanima Karlovca, a sve zainteresirane starije sugrađane pozvali su da se jave na broj 095/ 862-0009.

Kroz Veliki tjedan članovi mladeži prikupljali su prehrambene namirnice i kućne potrepštine koje su podijelili potrebitim obiteljima. Ove godine pomogli su sedam obitelji.

Članovi mladeži građane pozivaju i da 14. travnja izađu na izbore za euro parlament.