web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Čunjevi kažu adio

Gotovo je i s kuglanjem. Čunjevi diljem županije spremili su kovčege i odlaze na zaslužen odmor jer im je već dosta udaraca po glavi od kojih im je život stalno visio o niti. Onaj središnji ostao je i dalje razočaran jer nije ispričao vic do kraja, zbog čega su se na kraju krajeva i svi okupili oko njega. Svaki put prije “punchlinea” od nekud bi doletjela kugla i sve ih porušila. Možda je pauza između dva prvenstva prava prilika za to.

U drugoj ligi zapad sve je jasno. Rječina je novi prvak i odlazi u kvalifikacije za prvu ligu. Momčad iz Jelenja ima 31 bod četiri više od drugoplasiranog “Poleta” iz Skrada.  Iz dosadašnjeg 21 kola 13 puta je izašla kao pobjednik. U posljednjem kolu preostalo im je još samo da isprate nesretnog karlovačkog fenjeraša KK “Željezničar” u treću ligu. To će učiniti u nedjelju u 10 sati u kuglani Doma Oružanih snaga “Zrinski”. U istoj kuglani u subotu u 17 sati  gradski derbi za kraj sezone odigrat će “Mostanje” i “Amater”. U isto vrijeme  “Klek” u Ogulinu dočekuje riječki “Zlobin”.

Dozirana drama predstoji nam u Trećoj ligi zapad zone Karlovac – Gorski kotar.  Ekipe”Kupe” i “Stare Hiže” imaju po 34 boda i na domaćim terenima dočekuju momčadi iz Vrbovskog. “Kupa” sutra u Ozlju u 17 sati igra sa Gomirjem koje je na četvrtom mjestu, dok “Stara Hiža” u nedjelju u 14 sati dočekuje nešto slabiju momčad Kamačnika. Pobjede li obje ekipe “Kupa” je prvak. Otežavajuća okolnost za kuglače iz Netretića, koji se potajno nadaju kiksu, je ta da Ozaljčani još nisu izgubili domaći susret. Najmanje će glavu razbijat “Duga Resa” koja gostuje u Vrbovskom kod posljednjeplasiranog “Policajca”. Dobila ili izgubila deveto mjesto joj je suđano i neće se pomaknut s njega. Stoga nije ni potrebno navoditi kada igraju…..no hajde, sutra u 17 sati. 

A naslov u Trećoj ligi zapad zone Ogulin-Lika, koji su istinabog znatno ranije osigurali, proslaviti će ogulinski “Obrtnik”. U zadnjem kolu dočekaju sugrađane s dna ljestvice KK “Euphoriu” koja je do sada uprihodila svega dva boda. Od ostalih susreta “Klek 2” na izlet u Slunj kod “Korane”, a nesretni ogulinski “Poštar” mora k “Vatrogascu”. “Željezničar branitelj” dočekuje “Gacku”.   

U 2. ligi centar za žene, svoje posljednje kolo igraju kuglačice “Karlovca”. Susret u kuglani Doma OS “Zrinski” počinje sutra u 13 sati i 30 minuta.