Nogometne vijesti: Novi derbi koranskog korita

– Igraju se utakmice 16. kola prve i 13. kola druge županijske lige. Sutra se igraju dvije utakmice prvoligaša. Na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u 16 sati u derbiju korita sastaju se “Karlovac 1919” i “Korana”. Drugu utakmicu dana u isto vrijeme igraju “Duga Resa 1929” i “Ogulin”. Ostatak društva lopta se u nedjelju. “Zrinski Ozalj” dočekuje “Ilovac”, a polufinalist županijskog kupa “Croatia 78”  “Vrlovku”. “Dobra Sveti Petar” makon drame u srijedu i ispadanja iz kupa na jedanaesterce igra novu domaću utakmicu u kojoj im u goste stiže “Vatrogasac”.  “Mladost” u Rečici pak dočekuje posrnuli  “Draganić”. Momčad “Mostanja ALL” igra doma sa “Slunjem”. I te utakmice igraju se u 16 sati. Kod drugoligaša prvi će na teren istrčati “Frankopan” i “Mladost Zagorje Ogulinsko” i to u nedjelju u 10 sati. Točno u podne zakazan sastanak imaju nogometaši “Šišljavića” i “Josipdola”. Ostatk društa igra u 16 sati a parovi su “Mrežnica”-“Oštarije”, “Vojnić 95”-“Cetingrad”, “Dobra” Novigrad – “Petrova gora”, “Krnjak” – “Kupa”.

 – Kadeti i juniori NK “Karlovac” u nedjelju će odigrtai 24. kolo 1.HNL u kojem dočekuju “Zadar”. Utakmice se igraju na pomoćnom igralištu Stadiona “Branko Čavlović Čavlek” i počinju u 14 i 16 sati.

 –  Nogometni vikend otvorit će mlađi pioniri “Karlovca” koji sutra u 10 i 11 sati ihraju utakmicu 1. Nogometne lige središte. U goste im stižu vršnjaci iz NK “Kustošija”.