web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Foto natječaj Jasan fokus otvoren je do 1. lipnja

KARLOVAC – Pozivaju se svi zainteresirani da prijave svoje radove na foto natječaj “JASAN FOKUS” povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe svih dobnih skupina uz zadovoljavanje zadane teme natječaja, možete poslati do 5 fotografija, a zaključni datum za prijavu fotografija je 1. lipnja 2013. Svoje radove šaljite na – fotomladi@gmail.com – zajedno sa svojim imenom i prezimenom,brojem mobitela te nazivom fotografije.

Nakon izlaganja radova, posjetitelji će moći glasati za najbolju fotografiju, te će autor/ica s najviše glasova osvojiti simbolični poklon. Odabrane fotografije s natječaja biti će izložene 26.06.2013. na jednom od javnih prostora u Gradu Karlovcu.

Generalna skupština Ujedinjenih naroda 1987. godine proglasila je 26. lipnja “Međunarodnim danom borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama” želeći upozoriti globalnu svjetsku javnost na sverastući problem zlouporabe (opojnih) droga i potrebu aktivnog uključivanja svih aktera, kako na globalnoj svjetskoj razini tako i na nacionalnoj razini, za djelovanje u postizanju zajedničkog cilja – Međunarodno društvo slobodno od zlouporabe droga.