Dinamičan party povodom 15. obljetnice rada Aerobik kluba Dinamic

KARLOVAC – Povodom 15 godina rada Sportskog aerobik kluba Dinamic u sportskoj dvorani na Rakovcu ove nedjelje organizira Dinamičan party.

Na jednom mjestu od 19 sati okupit će se čak 15 klubova koji će Karlovačnima predstaviti i ponuditi različite vrste rekreacije, kaže organizatorica Marina Capan.

– Svi koji dođu moći će nešto odabrati. Mogu reći da je to kao neka priprema za sljedeću sezonu. Znači, mi ćemo svi pokazati što radimo kako bi privukli ljude da se bave rekreacijom. Osim toga ćemo i u predvorju dvorane imati jedan stol na kojem će stajati reklamni materijali svih klubova koji će sudjelovati na partiju, kaže Capan.

Ponuda je raznolika i namijenjena svima od najmlađe do najstarije dobi. Sve će biti popraćeno ritmom poznatog karlovačkog DJ-a Joe2Shine. Ulaz je slobodan.

A kako je Sportski aerobik klub Dinamic poznat i po tome da često spašavaju životinje, u nedjelju će još jednom dati svoj doprinos te poduprijeti udrugu “Udomi me” Karlovac i njihov projekt “60+” koji je usmjeren k spašavanju pasa koji su u skloništu u Utinji duže od 60 dana i kojima prijeti uspavljivanje.

– Oni će imati svoj štand na ulazu i ja pozivam svi koji dođu, ako žele neka pomognu, kupe hranu ili dekicu da pomognemo udruzi oko pasa. Moramo ih pohvaliti, oni su prošli mjesec udomili 12 pasa što je stvarno lijepo i pohvalno, zaključuje Capan.