web karijera 1160*120
web struka 1160*120

PickUp Music Festival seli na novu lokaciju!

KARLOVAC – Dugotrajna kiša ipak je uzrokovala prebacivanje lokacije PickUp Music Festivala koji počinje sutra, ali on ipak i dalje ostaje na otvorenom. Naime, zbog mekog i blatnjavog tla prvotna ideja da se festival održi u središnjem karlovačkom šancu na promenadi (ispod spomenika) mogla bi naškoditi izgledu najljepšeg karlovačkog parka, pa su mladi iz udruge Izvan Fokusa, a u skladu s ipak povoljnom vremenskom prognozom, odlučili festival prebaciti na “tvrdo tlo”, u nedaleko košarkaško igralište Šanac.

Ostatak programa ostaje isti, od četvrtka do subote, večernji koncerti počinju u 20 sati, osim u subotu od 21 sati, nastupit će 17 rock, punk i metal bendova iz Karlovca, Zagreba, Varaždina, Koprivnice, Samobora i Duge Rese. U subotu poslijepodne održat će se i lagana akustična svirka.

Prvog dana festivala, u četvrtak, publiku će zabavljati zagrebački bendovi Orvel i Se’am, karlovački Absortick i Downcast Art te varaždinski Cold Snap.

Svi oni koji žele doći na Festival, a nisu iz Karlovca, mogu ostvariti popust od 40% ako putuju HŽ-om! Potrebno je samo ovjeriti kartu kada stignete u Karlovac.