Tko će voditi županijsku Vatrogasnu zajednicu?

DUGA RESA – Vatrogasna zajednica Karlovačke županije danas bira novo vodstvo na izbornoj skupštini koja će biti održana u hotelu Duga Resa s početkom u 18 sati.

Kako doznajemo, kandidat za predsjednika je zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe grada Karlovca Robert Hranilović, a za zapovjednika kandidat je zapovjednik smjene u karlovačkoj JVP, Goran Franković.

Aktualni predsjednik županijske zajednice Želimir Misir kako stvari stoje neće se kandidirati jer je na prošlotjednoj godišnjoj sjednici, odstupio s tog mjesta. No još se nezna hoće li se aktualni županijski zapovjednik Dragutin Foschio kandidirati. Prema sadašnjim informacijama, jedini kandidati koji su službeno istaknuli kandidature su Hranilović i Franković.

Također je bilo ”šuškanja” kako će se donedavni predsjednik gradske zajednice Dragutin Rendulić kandidirati za županijskog predsjednika, no do sada nije predao svoju kandidaturu, a također nije niti izabran za delegata za večerašnju skupštinu.

Hoće li tko na večerašnjoj skupštini predati kandidaturu, te tko će voditi zajednicu iduće 4 godine, doznat ćemo večeras.