web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Za kraj susreta VW Bube na početku Radićeve plijenile pažnju

KARLOVAC – 11. Međunarodni susret “Bube na 4 rijeke” završen je danas tradicionalnim okupljanjem vozila na početku Radićeve ulice. Prolaznici su, kao i svake godine dosad, sa zanimanjem promatrali parkirane Volkswagene, a i organizatori su zadovoljni učinjenim, iako je ove godine manjkalo posjetitelja, vjerojatno zbog Dana piva, priznao nam je predsjednik Buba kluba Karlovac Krešimir Perušić.

Ovoga su puta, sudeći prema onima koji su se predstavili na početku Radićeve, Wolksvagenovi kombiji bili u nadmoćnoj većini, a jedan od zanimljivijih limenih primjeraka bio je “rustikalni” kombi iz 1960. godine koji je posljednjih sedam godina u vlasništvu Klemena Koviča iz Slovenije i otad se kotrlja po cestama Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije i Belgije.

– Kad to voliš, onda to voliš, kaže nam Klemen. I mi vjerujemo da njegovo mišljenje dijele i ostali zaljubljenici u bube. Zato se nadamo da će ovaj susret, unatoč slaboj financijskoj injekciji koju su ove godine dobili od Grada, održati tradiciju. Na susretu je, inače, bilo 50-ak vozila iz cijele zemlje, ali i iz Slovenije, Austrije i BIH.

bube_slo