KABA

Aktivisti udruge Udomi me Karlovac organiziraju još jednu akciju za pomoć napuštenim psima

KARLOVAC – Povodom Svjetskog dana zaštite životinja, udruga Udomi me Karlovac organizira akciju i druženje pod nazivom “Human to love”. Akcija će biti održana 4. listopada na livadi kod Gradske knjižnice u Karlovcu s početkom u 17 sati. Iz Udruge pozivaju sve na neformalno druženje na kojem mogu pomoći psima u Skloništu, kao i psima na privremenom smještaju.


– Sve je zamišljeno kao neformalno druženje četveronožnih ljubimaca i njihovih dvonožnih prijatelja. Ukoliko imate dekicu ili viška hrane možete donijeti karlovačkim skloništarcima, navode u pozivu aktivisti Udruge koji velik dio svog slobodnog vremena provode spašavajući životinje iz Utinje.

PESI


Skuplja se hrana, novčane donacije, deke, plahte, ogrlice, igračke, razni građevinski materijal za izgradnju novi nastambi – bokseva(crijepovi, žice, daske i slično), sve što može pomoći boljim uvjetima života u Skloništu.


Podsjetimo, ova je Udruga sličnu akciju organizirala 13. srpnja, odazvali su se brojni Karlovčani, ali i Zagrepčani koji su pokazali velika i darežljiva srca te pomogli psima iz Skloništa u Utinji.

pes12