KABA

Udruga Carpe Diem traži volontere

KARLOVAC – Udruga Carpe Diem vas poziva da volontirate. Prijavite se kao volonter Udruge jer volontiranjem stječete dodatna znanja i vještine, dobivate mogućnost usavršavanja unutar područja koje obuhvaća volontiranje te mogućnost realizacije vlastitih ideja i inicijativa. Aktivno sudjelujete u projektima za mlade, izražavate svoju kreativnost, surađujete sa svojim vršnjacima, osjećate se korisno te ono najvažnije, dobro se družite i učite nešto novo.

Ako želite biti glas na radiju, sudjelovati u razvoju i vođenju radijske emisije, onda se svakako prijavite za volontiranje na mjesto voditelja ili voditeljice radio emisije “Mladi u centru”.

Ako se bavite grafičkim dizajnom, na vlastitom računalu izražavate svoju kreativnost dizajniranjem “izmišljenih” logotipa, onda se svakako prijavite za volontiranje na mjesto grafičkog urednika za mjesečnik Kluba mladih – Centar za mlade Grabrik.

Ako redovno posjećujte izložbe, zanima vas umjetnost i zanimalo vas je kojim redoslijedom umjetnici izlažu svoja djela u galerijama, onda se svakako prijavite za volontiranje na mjestu voditelj ili voditeljica izložbenog prostora u Centru za mlade u Grabriku.

Kako se aktivnosti odnose na mlade, traže se volonteri od 16 do 35 godina, skloni timskom radu, komunikativni i željni stjecanja novih znanja. Svi zainteresirani mogu poslati svoje podatke (ime i prezime, godinu rođenja, kontakt) na e-mail info@carpediemka.info. Više informacija možete pronaći na www.carpediemka.info.