KABA

Latković: Bit ćemo pobjednička stranka. Jelić poručio: Bog ga blagoslovio!

KARLOVAC – Gotovo 50 % članova gradskog SDP-a izašlo je na unutarstranačke izbore i izabrali su svog novog predsjednika Žarka Latkovića koji je pridobio povjerenje 152-oje svojih kolega. Stranku ćemo otvoriti svima koji žele sudjelovati u radu, a zajedno ćemo osigurati bolju budućnost Karlovčanima, rekao je Latković.

SDP je još jednom dokazao da je demokratska stranka, svaki član sudjelovat će u radu stranke, a svoje protukandidate Žarka Vukobrata i Borisa Ožanića Latković poziva na jedinstvo.

No, osim što će biti otvoreni za prijedloge članova stranke, stranku će otvoriti i ostalim zainteresiranim Karlovčanima.

Zahvala ide dosadašnjem predsjedniku gradskog ogranka Josipu Benčiću, koji je članstvo uspio povećati sa 240 na gotovo 600 članova, a stranka će nastaviti u tom smjeru.

Ojačati ćemo Savjete stranke, ali i Forume, dodaje Latković. S obzirom da je šef sindikata u Gradskoj upravi, kaže da se nikad u tom poslu nije libio suprotstaviti gradonačelniku, pa neće sad niti u politici, ima dobrih ideja, gradonačelnikovi suradnici nisu uvijek kompetentni, te tu mora doći do promjena, smatra Latković.

Gradonačelnik Damir Jelić rekao je kako ne vidi u čemu bi mogao biti problem sa njihovom daljnjom suradnjom što se Latkovićevog posla u Gradskoj upravi tiče, te dodao da poznavajući ga ne sumnja u njegovo poštenje. Jelić je novom čelniku SDP-a poručio: Bog ga blagoslovio na njegovom putu.