Chorus Carolostadien koncertom obilježava 15 godina rada

KARLOVAC – 13. studenog 1998. godine Chorus Carolostadien održao je svoju prvu probu. 15 godina kasnije, riječ je o respektabilnom karlovačkom zboru koji sada ima velike rezultate iza sebe i kojima se može ponositi. I to će upravo predstaviti publici povodom svog rođendanskog koncerta.

Kroz zbor je u 15 godina prošlo više od 120 pjevača i 3 dirigenta. Trenutačno zborom dirigira Marijan Tucaković koji zaista ulaže puno ljubavi i strpljenja, kazala je predsjednica zbora Dražena Karmelić.

Svi članovi u svaku probu i nastup unose puno žara i ono što je najvažnije, nema osobnog interesa. Tome svjedoče i nagrade – 3 zlatne, 5 srebrnih i 1 brončana medalja, nastavila je Karmelić dodavši kako to dovoljno govori koliko je Chorus Carolostadien vrijedan pažnje.

Koncert povodom 15 godina rada, bit će održan u Zorin domu 15. studenog u 20 sati, a osim slavljenika nastupit će i Klapa Carolo te Downcast Art. Već danas je u predvorju kazališta postavljena izložba slika koja ostaje otvorena do 17. studenog.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/zorindom_press_0511/*{/rokbox}

error: Content is protected !!