Dodjeljena priznanja za najbolje dječje radove

KARLOVAC – Imamo predivnu županiju i neka nam takva i ostane.

Tako glasi poruka odaslana našim najmlađim sugrađanima – predškolcima i učenicima osnovnih škola, s današnje dodjele priznanja za uspješno sudjelovanje na natječaju na temu “Ljepote mog zavičaja”, kojega već niz godina organizira Turistička zajednica Karlovačke županije. Ovaj natječaj, čija je tema svake godine drugačija, provodi se u sklopu ekološko-edukativnog projekta “Volim Hrvatsku”, a zadatak komisije je odabrati najbolje dječje likovne i literarne radove, kojih iz godine u godinu pristiže sve više.


U kategoriji likovnih radova, prvo mjesto u konkurenciji dječjih vrtića osvojila je Lorena Grubešić iz Dječjeg vrtića Gaza, dok je u konkurenciji osnovnih škola najuspješniji bio Luka Plivelić, učenik OŠ Dubovac. Tema njihovih radova bili su gradska jezgra – Zvijezda, odnosno Stari grad Dubovac.

U kategoriji literarnih radova pobjedila je pjesma na temu karlovačkih rijeka učenice Mije Momčilović iz OŠ Grabrik.


Osim priznanja, pobjednicima natječaja dodijeljene su nagrade, među kojima je knjižica o Karlovačkoj županiji pod nazivom “Jeste li znali”, čime će dobiti priliku kroz niz zanimljivosti bolje upoznati kraj u kome žive.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/dodjela_tz/*{/rokbox}


error: Content is protected !!