KABA

Vrijeme je za priče: “Knjiguljica” specijalizirana dječja knjižara i slastičarnica

KARLOVAC – Točno mjesec dana u srcu Karlovca, u Radićevoj ulici djeluje specijalizirana dječja knjižara i slastičarnica “Knjiguljica”. Iako je tek nedavno otvorena već je postala omiljeno okupljalište mama, tata, baka, djedova, i naravno njihovih potomaka.

Razlog tome su bajke, fini kolači i topli napitci. Bilo je dovoljno voljeti knjige i čiatanje kako bi se rodila jedna izvrsna ideja koja je ostvrena, i to na radost mnogih roditelja u Karlovcu, jer odsad imaju mjesto na kojem mogu popiti topli čaj ili mirisnu kavu te pojesti kolač dok se njihovi mališani igraju ili istražuju čudesan svijet bajki.

– Zapravo je moja supruga Maja tvorac ideje, ona je i sama ljubiteljica knjiga, naravno i čitanja, a zajedno smo roditelji troje malene djece, pa kad je razmišljala kako spojiti obitelji i posao, “Knjiguljica” se sama od sebe nametnula, otkriva nam Gordan Kurs, vlasnik jedinstvene knjižare i slastičarnice u čijem ćete se interijeru naprosto odmoriti.

U “Knjiguljici” se mogu naći naslovi literature s temama od djetetovog rođenja do kraja osnovne škole, a u sklopu knjižare djeluje i “KAlibra” – udruga za promicanje kulture čitanja kod djece i mladih stoga se mnogo slikovnica i knjiga može prelistati, posuditi i pročitati, ali i donijeti u knjižaru.

Osim toga, mališani će zasigurno najrađe poslušati dobru staru priču koju će za njih vrlo rado ispričati educirana pripovjedačica. Pored toga u “Knjiguljici” se pripremaju razne radionice i predavanja za velike i male, a na vama je da ju posjetite i prepustite se ugodnom osoblju, koje će vama i vašem djetetu osigurati nezaobarvne trenutke.

“Knjiguljicu”, koja se nalazi na adresi Radićeva 11, možete posjetiti svakim radnim danom od 9:30 do 18 sati te subotom od 9:30 do 16 sati.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/knjiguljica/*{/rokbox}