Prazna dvorana nije obeshrabrila organizatore Crograma

KARLOVAC – Nakon nekoliko uspješnih kino subota u Gradskom kazalištu Zorin dom, sinoćnji program Crograma je zamalo podbacio. Samo 4 prodane ulaznice i prazna dvorana mogli bi mnoge obeshrabriti. No, organizatori su samo za njih projekciju održali, te optimistično najavljuju sljedeće dvije projekcije Crograma.

Nažalost, kasna izvedba, kiša ili sama činjenica da su na programu bili dokumentarni filmovi, privukla je mali broj gledatelja. Nekoliko ljubitelja dokumentarnog filma i članovi Kinokluba Karlovac, koji su jedni od organizatora filmskog programa u kazalištu, pogledali su kratke dokumentarce Đure Gavrana “Presuda” te već poznati dokumentarni film “U braku sa švicarcem” Arsena Oremovića. Iako bi mnogi na njihovom mjestu odustali, organizatori su Crogram sinoć održali.

Filmoljupci ne odustaju, te već za idući Crogram, koji je na rasporedu 7. prosinca najavljuju zanimljiv program. Crogram završava 21. prosinca još jednim hrvatskim hit filmom Krugovi.

Nakon uspješnog početka i velikog izbora odličnih filmskih naslova, nemojte da vas sinoć prazna dvorana obeshrabri. Dođite u Zorin dom posljednje dvije subote Crograma i uživajte u hrvatskim filmovima.

error: Content is protected !!