Djelatnici PU karlovačke odlikovani Spomenicom domovinske zahvalnosti

KARLOVAC – Petorici djelatnika PU karlovačke danas u prostorijama Policijske uprave svečano su uručena odlikovanja predsjednika Republike Hrvatske.

Za časnu i uzornu službu predsjednik Ivo Josipović Spomenicom domovinske zahvalnosti odlikovao je Romana Benkovića, Daniela Bjelivuka, Marka Kesića, Damira Ljubenka i Alena Polovića. Odlikovanja je uručio načelnik policijske uprave Tomislav Kotić, koji im je u ime Ministarstva unutarnjih poslova i u ime potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra Ranka Ostojića, kao i u svoje osobno ime čestitao na priznanjima za njihov rad.

Tom prilikom načelnik Kotić istaknuo je da ovo odlikovanje predstavlja nagradu za dugogodišnji rad, zasluge u radu a ujedno u budućnosti, kako ovim odlikovanim, tako i svim ostalim djelatnicima Policijske uprave karlovačke, i poticaj za još kvalitetnije obavljanje poslova iz nadležnosti unutarnjih poslova.

U ime odlikovanih prisutnima se obratio Marko Kesić koji je istaknuo kako je njemu osobno i njegovim odlikovanim kolegama iznimna čast i velika nagrada primiti ovakvo priznanje za uloženi trud, rad i profesionalnost tijekom rada u Ministarstvu unutarnjih poslova, te da vjeruje da će ovakvo odlikovanje ujedno biti i poticaj mlađim kolegama da svoj posao u ovom ministarstvu obavljaju časno i profesionalno.

error: Content is protected !!