KABA

Vrijeme je za predah od škole: Kreativni i zaigrani zimski praznici u Gradskoj knjižnici

KARLOVAC – U Gradskoj knjižnici “I.G. Kovačić” održavaju se Đački zimski dani. Kako bi za vrijeme školskih praznika što kvlaitetnije djeca provodila slobodno vrijeme, ove godine organizirano je 6 radionica – računalna radionica izrade posjetnica, nekoliko likovnih i literarnih radionica, te gledaonica animiranih filmova.

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, a nastali radovi bit će izloženi u Knjižnici u drugoj polovici siječnja. Sve radionice su počele i održavaju se do kraja ovog tjedna.

Djeca su se mogla prijaviti za računalnu radionicu „Izrada posjetnica II” koju vodi Mario Škrtić. Riječ je o informatičkoj radionici gdje djeca mogu izraditi svoju posjetnicu, odnosno vizitku. Održava se i radionica – gledaonica animiranih filmova koju vodi Danijela Čavlović, a zove se „U svijetu bajki Walta Disneya”. Također jedna od zanimljivih radionica svakako je „Zimska čarolija”, a nju vodi Marijana Keranović. I radionica „Do idućih blagdana” na kojoj se radi tehnikom dekupaža također je zanimljiva i kreativna. Radionicu vodi Tatjana Basar.

knjiznica2

Na rasporedu ovih Đačkih zimskih dana našla se i ikovno-kreativna radionica „Blagdanska čarolija” koju vodi Dubravka Vaštuka i radionica „Mekane zimske slike” koju vodi Gabrijela Jakšić. Kroz šest radionica u sklopu ovogodišnjih Đačkih zimskih dana ukupno će proći 75 djece.

knjiznica3