Drama u Grabriku: Bračni par deložiran zbog sinove pozajmice

KARLOVAC – Karlovčani su danas imali prilike svjedočiti još jednoj tragičnoj sudbini svojih sugrađana. Policija je jutros u Grabriku provela deložaciju obitelji Mirke Margete Ozimec i Ivice Ozimca zbog nepodmirenih dugovanja. I ovako tragična situacija prerasla je u dramu zbog odbijanja napuštanja stana, te su policajci dosadašnju vlasnicu stana odnijeli na rukama, a njezina supruga priveli.

Dramatična priča iz Ulice Kralja Petra Krešimira IV poznata je hrvatska priča. Zbog dugovanja vlasnici su ostali bez stana. Riječ je zapravo u dugovanju sina Mirke Margete Ozimec prema osobi koja mu je posudila 25 tisuća eura, za koje je prilikom posudbe kao zalog dao roditeljski stan. Tom prilikom Mirka Ozimec potpisala je kupoprodajni ugovor. Tvrde da je njihov sin vratio dug, no, oni stan nisu dobili natrag u svoje vlasništvo. Usprkos preklinjanju i galami koja se mogla čuti hodnicima, sudska ovršiteljica i policija nisu imali izbora, te su ih morali prisiliti da napuste stan. Mirki Ozimec nakon deložacije je pružena i medicinska pomoć.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/delozacija_ozimec/*{/rokbox}

Nažalost, ova karlovačka priča samo je jedna u nizu u posljednjih nekoliko godina. Priče i sudbine su različite, a crna brojka govori da se na karlovačkom Općinskom sudu godišnje provede pet do deset deložacija.

Budućnost obitelji Margeta-Ozimec za sada je neizvjesna, jer kako su rekli prilikom deložacije, ne znaju gdje će se smjestiti sada kada su izbačeni na ulicu.

error: Content is protected !!