Do kraja 2015. godine tvrtka Zelenilo u novoj zgradi

KARLOVAC – Zemljište za novu zgradu tvrtke Zelenilo kupljeno je 2010. godine za milijun i 850 tisuća kuna, a 2011. izrađeno je idejno rješenje. Prošle godine je javnim natječajem naručen projekt s potvrdom. Potvrda glavnog projekta trebala bi biti gotova do ožujka, a sa izgradnjom nove zgrade krenulo bi se 2015. godine.

Predviđeni troškovi su oko šest milijuna kuna, a do kraja 2015. godine uprava Zelenila trebala bi raditi u novim prostorima. Na Putu Davorina Trstenjaka ostao bi odjel koji se bavi uređenjem javnih zelenih površina, vertikalnom i horizontalnom signalizacijom, te radionica za poporavak motornih vozila.

Rasadnik bi također ostao na prostoru na kojem je i sada, ali vjerojatno bi bio proširen, kaže direktor Zelenila Stjepan Turković. Prostori u kojima Zelenilo trenutno djeluje nisu adekvatni, želimo povećati konkurentnost tvrtke, a to ćemo postići i novom lokacijom, jer sada se nalazimo na kraju grada. Prije svega tu se radi o uslugama Pogrebnog i cvjećarnice, koji su izuzetno kvalitetni u svojim uislugama, a preseljenjem će imati i bolje uvjete, dodaje Turković.

error: Content is protected !!