KABA

Karlovčani darivali srca za oboljele mališane

KARLOVAC – “Dođi po srce, budi srce…” naziv je humanitarne Valentinovske akcije koju su sinoć i jutros organizirali u udruzi “Jak kao Jakov”. U organizaciji glazbeno-poetske večeri pomogla im je Udruga za promicanje hrvatske glazbe “Daj 5”, a ljubavne su stihove čitale Sabina Furač i Nataša Vojnović.

Bila je to prilika za zaljubljene da voljenoj osobi poklone srce koje su izradili volonteri udruge, ali tim putem i daruju dio svog srca, jer je upravo danas dan djece oboljele od malignih bolesti. Mnoštvo Karlovčana okupilo se sinoć uživajući u stihovima poznatih ljubavnih pjesama, te glazbi koju su izveli dečki iz udruge Daj 5.

Udruga Jak kao Jakov poznata je po svojim radionicama na kojima se izrađuju sad već jako popularni anđeli. Nakon božićnih blagdana i Valentinova, udruga već idućeg tjedna nastavlja s radionicama, te pripremama za Uskrs.

Svi oni koji žele mogu se priključiti izradi uskrsnih motiva na njihovim radionicama. Udruga je ujedno izradila i nove majice na kojima su ispisani stihovi Jakovljeve poznate pjesme, koje također možete nabaviti u udruzi.

valentinovo_jakov_2

valentinovo_jakov_3