KABA

Srb: HSP je politička žrtva HDZ-a i njihove pljačke Hrvatske

KARLOVAC – HSP je politička žrtva HDZ-a i njihove pljačke Hrvatske, naime ukradenim novcem plaćalo se i pjevačima da ne pjevaju za nas, a svojim političkim pozicijama koristili su se za osobni probitak i korist, rekao je između ostalog predsjednik HSP-a Danijel Srb danas u Karlovcu.

Šokirani smo i neugodno iznenađeni presudom Ivi Sanaderu i HDZ-u, nedopustivo je da netko tko je sustavno pljačkao državu dobije samo devet godina zatvora, kazao je Srb uoči sjednice Predsjedništva HSP-a, u Karlovcu, gradu koji je, prema njemu kolijevka pravaštva.

Prodaja INE je prema nama veleizdaja, Hrvatska bi trebala uvesti taj pojam u svoje pravosuđe, a jedina kazna za veleizdaju može biti doživotni zatvor, smatra Srb.

Nezadovoljstvo, beznađe, sve veći odlazak mladih, sve teže gospodarske prilike direktna su posljedica pljačke koja se godinama događala, a činjenica je da smo politička žrtva i mi (HSP), naime ukradenim novcem plaćalo se i pjevačima da ne pjevaju za nas, okomili su se na HSP, smatra Srb. Dodaje da je i ova stranka osuđena prije nekoliko godina, ali za nabavku vojne opreme, odnosno obranu Hrvatske, a kao stranka podigli su kredit da plate kaznu.

Prepoznajte sad razliku između nas, mi smo kao stranka jedva preživjeli jer smo kažnjeni za obranu zemlje, a drugi su svoju moć koristili da naštete Hrvatskoj.

hsp_srb1

Oko Saveza za Hrvatsku stoga se okupilo osam političkih stranaka koje nude jednu novu domoljubnu opciju i spremni smo da preuzmemo vlast, kaže Srb.

Sada imemo nesposobnu Vladu, koja bi prodala Hrvatsku, a s druge strane imamo one koji su se bogatili na račun svih građana ove zemlje, probali smo i crvene i plave, vrijeme je za nešto drugo, kaže Srb.

Sve veći broj građana uključuje se, mi ćemo donijeti nove vrijednosti, dodaje. Na upit je li moguće okupljanje svih pravaša, Srb kaže kako su oni jedina prava pravaška opcija, drugi su se ili prodali ili su jednostavno blesavi u politici.