web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Mladi fotografi i modeli još uvijek stignete u Pulu i Rovinj na Foto dane mladih

 

KARLOVAC – Zadnji je dan za prijave na Foto dane mladih, najveći festival fotografije mladih u Hrvatskoj na kojemu sudjeluje 60 fotografa i 30 modela. Foto dani ove se godine održavaju u Puli i Rovinju.

Prijaviti se još stignu svi zainteresirani mladi (do 21 godinu) fotografi i modeli. Svoje prijave možete poslati na www.fotodanimladih.com.hr

Foto dane mladih, kroz pet dana, obilježit će izložbe, radionice, predavanja, filmske projekcije i fotografsko natjecanje. Do danas je zaprimljeno više od 150 prijava iz gotovo svih dijelova Hrvatske, ali i susjedne Srbije.


Ovogodišnji Foto dani mladih održavaju se od 30. travnja do 04. svibnja u Puli, a dio programa održat će se u Rovinju. U odnosu na prošlu godinu festival je i duži za jedan dan, okuplja više sudionika, ali je i ispunjeniji sadržajem.


Foto dane mladih organizira udruga mladih Izvan fokusa, a cilj mladih organizatora je jasan. Osigurati mladim umjetnicima sve uvjete za njihov razvitak, razmjenu iskustava, edukaciju i napredak.


Foto dani mladih u sklopu svog programa organizirat će i posjet popularnim Rovinj Photodays-ima pa će se mlade fotografe upoznati i s konceptualnom fotografijom.

fdm