web karijera 1160*120
web struka 1160*120

Dan obitelji i doma svečano proslavljen u Domu za odgoj djece i mladeži Karlovac

KARLOVAC – Dan obitelji i Dan doma obilježan je danas u Domu za odgoj djece i mladeži Karlovac, kao i obično za tu je prigodu pripremljena priredba na kojoj su sudjelovali broji gosti. Između ostalog na proslavi je bio i župan Karlovačke županije Ivan Vučić te zamjenik gradonačelnika Karlovca Dubravko Delić.

D1

Iako je Dan obitelji i Dan doma razlog za veselje kojeg nije manjkalo, misli svih bile su uz Slavoniju i Slavonce. Nataša Vučković Ivošević, ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži Karlovac ispričala nam je kako su tijekom godine na brojnim radionicama izrađivali nakit pa će ga tijekom ove proslave prodavati gostima, a sav prihod od prodaje ide u fond Crvenog križa za pomoć Slavoniji.

B5

Ravnateljica Doma, koji se trenutno skrbi za 49 djece, još je kazala kako je izuzetno stretna što Grad i Županija pokazuju senzibilizitet za potrebe socijalno ranjivih skupina. Župan Karlovačke županije Ivan Vućić te zamjenik gradonačelnika Dubravko Delić naglasili su da će to činiti i u ubuduće te pomoći u bilo kojem pogledu.