Radionice u Zajednici tehničke kulture – elektronika, robotika i informatika

KARLOVAC – Ljetne radionice postale su uobičajen način provođenja praznika, stoga su i u Zajednici tehničke kulture odlučili ovo ljeto organizirati niz radionica, od elektronike, do robotike i informatike. Radionice su namjenjena svim učenicima od 3. razreda osnovne škole, pa do srednjoškolaca, a dio će biti i za odrasle.

Prva je na rasporedu foto radionica koja počinje danas u 20 sati, a održava se u organizaciji foto kluba Karlovac. Ova radionica na rasporedu je svakog utorka i petka, a vodi je Denis Stošić. 16. lipnja počinje radionica elektronike od 9 do 11 sati. Istovremeno održava se i radionica modelarstva u terminu od 11 do 13 sati.

Tjedan nakon toga od 23. lipnja počinje radionica robotike, od 9 do 11 sati početne namjenjene učenicima od 4 razreda na više, a od 11 do 13 sati na rasporedu je napredna robotika. Od 30. lipnja do 11. srpnja Udruga informatičara organizira nekoliko radionica, logo grupu, izradu igara, web stranica i radionicu za profesore: izradu web stranica i uporabu web alata.

Više informacija možete saznati na internet stranici Zajednice, na broju 099 222 1747 ili jednostavno dođite u vrijeme trajanja radionica koje se odvijaju pod pokroviteljstvom grada Karlovca kroz projekt Grad prijatelj djece.