web karijera 1160*120
web struka 1160*120

49. ROĐENDAN DOMA V. NAZOR

KARLOVAC – Dom za djecu Vladimir Nazor Karlovac danas je svečano obilježio 49. obljetnicu postojanja. Uvijek vedri, marljivi, prijateljski nastrojeni, glavne su karakteristike koje definiraju djecu iz te ustanove. Najveće zasluge tu svakako ima ravnateljica Maja Vučinić Kneževič, koja kako kaže, ovaj posao živi, jer on se ne može raditi. Tako je bilo i danas, emocije su je ponijele, jer ponosi se radom svojih štićenika.

Program je uvijek izuzetno lijep, emocionalno nabijen, što zapravo treba i biti, obzirom na vrstu institucije, s time da se program uvijek temelji na radu djece ove kuće.

Dakle, djeca su ta, koja imaju prilike pokazati što znaju i umiju.

Osim mnogobrojnih gostiju, iz Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, ovdje su bili nazočni i predstavnici Grada, Županije, ali i ostalih domova ili sličnih institucija koje su nužne za odrastanje djece. Svakako dobra i rado viđena gošća je pjevačica Ivana Marić, koju vežu posebni osjećaji za ovaj dom, tako da ovdje nije prvi put.

Uz ples, pjesmu i puno dječjih osmjeha, oni nastavljaju i dalje. Ljubav je ovdje nit vodilja, koju, hvala Bogu, u Domu Vladimir Nazor, ne nedostaje.