KABA

Gradonačelnik primio najuspješnije karlovačke sportaše

KARLOVAC – Predstavnike 16 uspješnih karlovačkih klubova koji su ostvarili izvrsne rezultate na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima, primio je gradonačelnik Karlovca Damir Jelić kako bi im se zahvalio ne samo na rezultatima koje postižu, već i na promociji Karlovca.

Atletičari, bodybilderi,biciklisti, gimnastičari, hokejaši, karatisti, kickboxeri, kuglači, mačevaoci, odbojkaši, rukometaši, streljači, taekwondoaši, veslači i vozači napunili su danas veliku vijećnicu. Među njima su državni prvaci, viceprvaci, europski i svjetski prvaci. Upravo zbog tih medalja, prvi puta sve zajedno primio ih je prvi čovjek grada.

– Vrlo je teško u današnje vrijeme pravedno rasporediti financijsku pomoć na stotinjak klubova koliko ih Karlovac ima, no mi smo otvoreni za sve vaše ideje jer ih imate i znamo koliko su one kvalitetne, kazao je gradonačelnik te poručio svima neka zadrže vjeru u sebe bez obzira na pobjede i poraze jer oni su sastavni dio života svih nas.

– Ovo će postati tradicija, prijem sportaša bit će dva puta na godinu, da se nađete i upoznate i da vam se mi zahvalimo na vašem trudu i uspjehu, poručio je predsjednik Karlovačke športske zajednice Želimir Feitl.

Zahvala za trud bila je poklon vrećica za svakog sportaša, lopte za klubove, a članica TKD Banija inače kandidatkinja za Olimpijske igre Mateja Kunović dobila je i kimono zbog svojih vrhunskih rezultata kojima se za mrvicu ističe od ostalih sportaša.

{rokbox album=|myalbum|}images/stories/vijesti/prijem_sportasi_jelic/*{/rokbox}